Биография

Живко Табаков

Биография

Живко Табаков е роден в Бургас през 1977 г. Има магистърска степен по международен бизнес от университет „Проф. д-р Асен Златаров”. По-рано завършва специалностите „Управление на хотели и ресторанти” и „Бизнес администрация в туризма”. От 1998 година работи в сферата на туризма. Управлявал и консултирал редица успешни компании. От началото на 2015 г. до януари 2017 г. е съветник в Политическия кабинет на министъра на туризма - Николина Ангелкова.

Професионалното си израстване в сферата на туризма, обществените услуги и рекламата прави като мениджър във фирмите: „Лагуна Турс“; „Диневи Груп“; „Венид Мениджмънт Груп“ ООД; „Лиоматик“ ООД; „Венид Електрик Байсикълс“ ООД; „Венид Делукс“ ООД; „Венид Айс“ ООД”; „Венид Арт“ ООД. Бил е търговски консултант в „Петрол Холдинг“ АД; „Перла Турист“ АД; „Форт Нокс“ ООД.

Реализирани проекти:

Агенция по заетост в туризма „Апхил”, лицензиране на първото ЛИНКС Голф игрище в България – „Сливен голф ЛИНКС”, маркетингови стратегии на аква паркове.

През последните 18 години в сферата на туризма изгражда добри бизнес отношения с представителите на почти целия дребен и среден бизнес в Бургаска област, както и с браншовите организации. Има сериозен административен опит в управлението на хора и създаването на организация на работещи предприятия.

От 2013 г. е заместник областен координатор и общински председател на ПП „Движение България на гражданите“ – Бургас. От октомври 2015 година е общински съветник от ДБГ и председател на Постоянната комисия по туризъм към ОбС – Бургас, член е на Консултативния съвет по туризъм към Община Бургас. През 2016 г. е избран за член на Националния съвет на ПП "Движение България на гражданите". Владее английски и руски език.

Хобита:

фитнес, яхтинг, голф, лов, подводно гмуркане, ски спортове

Любим цитат:

„Можеш да загубиш войната, само ако сам се оттеглиш от нея” - Сун Дзъ „Изкуството на войната”

Общински съветник от групата на Реформаторски блок Заместник областен координатор и общински председател на „Движение България на гражданите“ – Бургас Председател на Комисия по туризъм към ОбС - Бургас Член на Консултативния съвет по туризъм към кмета на Община Бургас

“Бургас може повече”

ПОЛУЧАВАЙТЕ АКТУАЛНИ НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Въведете вашия e-mail адрес и винаги ще сте в течение с работата ми!

Или ме последвайте в

Социалните мрежи!