Новини

Какво се случва покрай мен

Депутатът Димитър Делчев: Живко Табаков ще бъде истинският реформатор в ОбС-Бургас

Депутатът Димитър Делчев: Живко Табаков ще бъде истинският реформатор в ОбС-Бургас

Кандидатът за общински съветник се среща с хората по квартали и жилищни комплекси с открита пътуваща шатра

В Бургас целта на Реформаторския блок е мощно навлизане в Общинския съвет, за да може общинските съветници да играят ролята, която РБ има в парламента. Да са мотор на промените и на прогреса. Реформаторският блок е силен, защото нашето разнообразие в единството се забелязва от хората. Хора с кауза, като Живко Табаков, може да имат важно място в Общинския съвет. Той има за цел откриването на нови работни места, развитието на туризма. Той може да бъде истински реформатор в Община Бургас.

Това каза депутатът от Реформаторския блок и председател на предизборния щаб на Движение България на гражданите Димитър Делчев. Той дойде в Бургас, за да заяви подкрепата на националното ръководство на партията към Живко Табаков, който е трети в листата на Реформаторския блок. Днес Живко Табаков се срещна с бургазлии в откритата си приемна на ул. „Александровска” в центъра на Бургас. Предизборната му шатра е пътуваща, с нея обикаля всички квартали и жилищни комплекси в общината, за да има пряк диалог с хората.

Присъствието ни тук показва ангажимента на ръководството на РБ към кампанията в Бургас, Живко Табаков има пълната подкрепа на нашето ръководство, каза Делчев пред журналисти.

В Бургас трябва да бъдат привлечени нови инвеститори и да бъде съживена икономиката. Шатрата не е показност, а пряк разговор с бургазлии. Ще водя преференциална кампания, защото желанието ми е да бъда близо до всички жители на Бургас, да чуя тяхното мнение и да им кажа моите виждания. Ако аз събера най-голяма подкрепа в Реформаторския блок, това ще означава, че програмата ми за развитие на Бургас ще има най-голяма стойност, каза Живко Табаков.

По време на разговорите си с хората те му споделяли проблеми от различно естество. 

Хората не искат да вярват наивно, а държат да чуят реални решения. Те питат за образование, здравеопазване, корупция, притесняват се за работата си, каза Табаков.

 

Източник: http://flagman.bg/article/87977

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!