Новини

Какво се случва покрай мен

„Изправи се! Мутри вън!” от Бургас: Тръгваме към уверена победа на изборите на 11 юли

„Изправи се! Мутри вън!” от Бургас: Тръгваме към уверена победа на изборите на 11 юли

 „На прага на изборния ден заставам пред вас с високо вдигната глава, защото в рамките на 45-то Народно събрание ние не предадохме доверието на хората. Успяхме да изпълним най-важната си задача – ревизия на управлението на Борисов, която ще продължим и в следващия Парламент. Социологическите проучвания ни отреждат сигурно място в  следващото Народно събрание с още по-силно представителство, така че тръгваме към уверена победа на изборите на 11 юли".

Това каза водачът на листата за МИР 2 Бургас Живко Табаков пред симпатизанти на Коалиция „Изправи се! Мутри вън!” на Откритата сцена Охлюва в морския град. Гости на представянето на листата бяха председателят на Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова и председателят на „Движение 21” Татяна Дончева.

Табаков подчерта, че най-важно е да бъде продължена политиката по разкриване на корупционни схеми, както и спирането на назначаването на партийни калинки на ръководни постове.

„Да демонтираш модела Борисов обаче само не е достатъчно, хората очакват стабилност и сигурност, изразяващи се в ефективно правосъдие, качествено здравеопазване, достойно възнаграждение, която ние ще им дадем”, каза още Табаков.

Вторият в листата Драгомир Ошавков припомни, че в 45-то Народно събрание са били най-малката, но най-работещата група. В рамките на няколко пленарни заседания са внесли над 30 законопроекта.

„Вярно е, че за краткия си живот Комисията Мая Манолова не успя да разгледа всички постъпили сигнали, но тя успя да отвори широко портите на човешката сила да преодолее страха, който присъстваше у хората”, допълни адвокат Ошавков.

„Страхът си отива, ГЕРБ си отиват. И това е най-важната новина след изборите в Благоевград. Ако има честни избори с машинно гласуване, ГЕРБ не просто не са първи – те са трети. Ние сме на ход”, изрази увереност Мая Манолова.”

„Мисля, че справедливостта трябва да бъде нещото, което да удовлетвори всички. Тя да бъде за назидание на ония, които 12 години ограбваха и се надсмиваха, и смятаха всеки човек, който се придържа към 10-те Божи заповеди, за глупак. Справедливост означава хората, които крадоха, да отидат в затвора”, бе категорична Татяна Дончева, лидер на „Движение 21”.

За Коалиция „Изправи се! Мутри вън!” може да гласувате с бюлетина номер 8.

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!