Новини

Какво се случва покрай мен

Младежите на ДБГ в Бургас подариха на Трайчо Трайков компас, който да му сочи вярната посока

Младежите на ДБГ в Бургас подариха на Трайчо Трайков компас, който да му сочи вярната посока

Младежката организация на ДБГ в Бургас изненада кандидатa за президент на РБ Трайчо Трайков със специално изработен компас. Подаръкът бе връчен от Ивелина Крумова и Богоя Колев, едни от най-активните млади хора в партията, по време на срещата на кандидатпрезидентската двойка с граждани в аулата на Бургаския свободен университет.

Ивелина пожела на Трайчо Трайков винаги да открива и следва правилната посока както в житейския, така и в професионалния си път. Да отстоява позициите си в подкрепа на българския народ, като не губи ориентир и остане верен като стрелката на компаса.

Всички в залата бурно аплодираха изненадата, а Трайков призна, че младежите са подходили много хитро, защото освен подарък, са задали и поръчение. Когато се роди моята дъщеря, ми подарихте боди с надпис „Тате президент”, после ходи не ставай президент. Сега ми подарявате компас - спазвай правия път, допълни Трайков и уточни, че независимо какво прави човек, ако вътрешният му компас не е настроен добре, то няма да се случи.

От своя страна лидерът на ДБГ в Бургас Живко Табаков взе думата, за да заяви твърдата си подкрепа към кандидатпрезидентската двойка и да ги увери, че мобилизацията на местните структури е пълна. Ще работим с всички сили за победата Ви на тези избори. Вашите кандидатури са сигурен знак, че имаме силата, волята и отговорността да бъдем свободни, каза още Табаков.

Сред гостите на събранието бяха Найден Зеленогорски, председател на Предизборния щаб на РБ, и Димитър Делчев, народен представител от Реформаторския блок и председател на Предизборния щаб на „Движение България на гражданите“.

Делчев заяви, че Трайчо Трайков и ген. Съби Събев са автентичните десни кандидати, които по най-добрия начин ще защитават националните ни интереси. После призова всички в залата да гласуват с бюлетина номер 7 на предстоящите президентски избори.

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!