Новини

Какво се случва покрай мен

Поставят надписи на

Поставят надписи на "зебрите" в Бургас "погледни наляво" и "погледни надясно" по предложение на Живко Табаков

С 40 гласа „за“, 3-ма въздържали се и 0 против местният парламент прие предложението на общинския съветник от Реформаторския блок и председател на Постоянната комисия по туризъм Живко Табаков на пешеходни пътеки в Бургас да се поставят надписи „погледни наляво” и „погледни надясно”.

Радвам се, че предложението ми срещна подкрепа у почти всички общински съветници в местния парламент. По този начин ще се гарантира по-голяма безопасност и съхраняване на живота и здравето на пешеходците, сподели Живко Табаков.

Пешеходните пътеки, които ще бъдат надписани с „погледни наляво” и „погледни надясно”, се намират на пл. „Царица Йоанна“ и бул. „Иван Вазов“ с ул. „Александровска” (пред жп гарата), на ул. „Васил Левски” с ул. „Александровска”, на ул. „Александровска” с ул. „Сан Стефано” (пред БСУ), на ул. „Алеко Богориди” с ул. „Ген. майор Лермонтов”, на ул. „Алеко Богориди” с ул. „Константин Фотинов”, на ул. „Алеко Богориди” с ул. „Цар Симеон”, на ул. „Алеко Богориди” с бул. „Демокрация” (при Гъбката), на ул. „24-ти пехотен Черноморски полк” с ул. „Адам Мицкевич” (пред входа на Пантеона), на ул. „24-ти пехотен Черноморски полк” с ул. „Велико Търново” (към входа на Флората), както и тези до училищата и детските градини.

Общинският съвет възложи на кмета на Бургас да изпълни решението в срок дo 30 октомври 2016 г.

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!