Новини

Какво се случва покрай мен

Със седем видеа „Защо подкрепям Трайчо Трайков” РБ в Бургас закри кампанията си

Със седем видеа „Защо подкрепям Трайчо Трайков” РБ в Бургас закри кампанията си

Ръководството на "Движение България на гражданите" закри официално кампанията на кандидатпрезидентската двойка на РБ Трайчо Трайков и ген. Съби Събев в Бургас. Членове и симпатизанти на партията заснеха седем видеа, в които дават кратки отговори на въпроса „Защо подкрепям Трайчо Трайков”.

В края на кампанията ние смятаме, че дясното в България ще бъде от по-силната страна и на 13 ноември ще се поздравим с десен президент. Искам това да бъде Трайчо Трайков. Днес решихме да заснемем кратки видеа в подкрепа на Трайчо Трайков и ген. Съби Събев, които да разпространим в социалната мрежа, защото това ни дава възможност да стигнем до още по-голям кръг от хора. Обиколките по населени места винаги се оказват недостатъчни, макар че успяхме да стиснем ръцете на много гласоподаватели, каза по време на закриването на кампанията на РБ в Бургас председателят на ДБГ в морския град и член на Националното ръководство на партията Живко Табаков.

Той коментира още, че референдумът е най-демократичната форма на гласуване и хората трябва да се възползват от тази възможност, независимо от това какъв ще бъде техният отговор на въпросите в него.

Благодаря на всички структури на ДБГ по общините от област Бургас за активното участие, което взеха по време на кампанията. Колегите работиха с голям ентусиазъм и това ще се отрази на изборните резултати. Призовавам всички дясномислещи хора да подкрепят нашите кандидати. Вярвам, че след балотажа, какъвто според всички прогнози ще има, да чуем, че Трайчо Трайков е новият президент на България, допълни от своя страна областният координатор на ДБГ Стоян Грозев.

Ръководството на партията призова към активно гласуване на 6-ти ноември, с правилната бюлетина - номер 7.

Шатрата на Реформаторския блок на ул. „Богориди“ ще продължи да работи и утре.

ВИДЕОПОСЛАНИЯТА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК.
 

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!