Новини

Какво се случва покрай мен

Стоян Грозев е новият областен координатор на ДБГ в Бургас

Стоян Грозев е новият областен координатор на ДБГ в Бургас

Областното събрание на структурите на "Движение България на гражданите" в Бургаска област избра нов областен координатор. Областен лидер на ДБГ ще бъде Стоян Грозев.

За поста бяха номинирани Валентин Люцканов – досегашен областен лидер, и Живко Табаков - общински председател на ДБГ. Люцканов вече не може да заема позицията, тъй като бе назначен за главен секретар на Областна управа в Бургас. От своя страна Табаков си направи отвод, след като влезе в Националното ръководство на партията.

След избора си Грозев благодари на делегатите за гласуваното доверие и заяви, че ще изисква високи резултати от останалите общини в областта, които да минават през консолидация и разширяване на редиците на ДБГ. Той си постави амбициозната задача на следващото Областно събрание делегатите да бъдат умножени по три.

Стоян Грозев е един от хората, които неотлъчно са били част от ДБГ още от изборите през 2013 година. Винаги е бил в листата на Движението и на Реформаторския блок. Преди да стане зам.-областен координатор, Грозев изпълняваше длъжността организационен секретар на ДБГ.

Гост на областното събрание беше народният представител от ДБГ от РБ Димитър Танев, който по-рано през деня даде пресконференция за медиите по повод предстоящите президентски избори и взетите решения на Третото национално събрание на ДБГ, което се проведе в събота във Варна.

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!