Събития

Какво се случва покрай мен

Председателят на ДБГ Димитър Делчев и Димитър Танев ще посетят Бургас

На 6 февруари, вторник, председателят на ПП „Движение България на гражданите” Димитър Делчев и Димитър Танев, член на Изпълнителния съвет на партията, ще бъдат на посещение в Бургас. Делчев и Танев ще вземат участие в организираните от Община Бургас мероприятия по повод 140 г. от Освобождението на града от османско иго. От 13:00 часа в офиса на ПП „Движение България на гражданите”, намиращ се на ул. „Фердинандова” 2 Б, Димитър Делчев, Димитър Танев и Живко Табаков, член на Националния съвет на ДБГ и общински председател на партията, ще дадат пресконференция за представителите на медиите по актуални теми и проблеми. На нея ще присъства и Стоян Грозев, областен координатор на ДБГ. По-късно през деня Делчев и Танев ще се срещнат с членове и симпатизанти на ДБГ.

Найден Зеленогорски и Живко Табаков ще дадат пресконференция утре в Бургас

На 15 август, вторник, Найден Зеленогорски, член на Изпълнителния съвет на „Движение България на гражданите“ и председател на Асоциацията на българските градове и региони ще бъде на посещение в Бургас. Той и Живко Табаков, член на Националния съвет на ДБГ и общински председател на партията, ще дадат пресконференция за представителите на медиите по актуални теми. Пресконференцията ще се проведе от 11:30 часа в офиса на ПП „Движение България на гражданите” на ул. „Фердинандова” 2 Б. На нея ще присъства и Стоян Грозев, областен координатор на ДБГ.  

Младежите на ДБГ ще шарят великденски яйца на открито

МДБГ организира за всички бургазлии и гости на града боядисване на великденски яйца сред природата. Събитието ще се проведе на Велики четвъртък, 13 април, от 11:00 часа в парк "Славейков" до р-т "Теньова къща", където ще бъде разположена пъстра шатра. Младежите са приготвили яйца, бои, украса и всичко необходимо за направата на едно истинско великденско яйце. "Идеята е да се забавляваме заедно. Пролетта е времето, когато природата се събужда за нов живот, всичко се раззеленява. Нека да си подарим тази емоция", споделят от Младежката организация на "Движение България на гражданите". По време на своеобразната работилница за боядисване на яйца всеки ще има възможност да приложи своите умения, като покаже различна техника за багрене на яйца. За да улеснят най-малките, организаторите са закупили яйца от стиропор, които са подходящи за рисуване с акварелни боички, флумастери и цветни моливи. За малките участници в инициативата е предвидена празнична викторина с въпроси, свързани с Възкресение Христово. Най-любознателните от тях ще получат награди – книжки за оцветяване и дребни играчки. "Собственикът" на най-красивото и оригинално яйце ще си тръгне с огромна кошница, пълна с великденски лакомства. Голяма част от боядисаните яйца пък ще бъдат дарени на възрастни хора в нужда.  

Даниел Вълчев пристига на посещение в Бургас

Утре, понеделник, Даниел Вълчев от „Движение България на гражданите“ ще бъде на посещение в Бургас. Вълчев ще се срещне с членове и симпатизанти на ДБГ, след което ще даде пресконференция за представителите на медиите. Пресконференцията ще се проведе от 14:30 часа в офиса на ПП „Движение на гражданите” на ул. „Фердинандова” 2 Б. На нея ще присъства и Живко Табаков, общински председател и заместник областен координатор на ДБГ.

РБ в Бургас откри предизборната шатра на Трайчо Трайков

Реформаторският блок в Бургас откри предизборната шатра на кандидатпрезидентската си двойка Трайчо Трайков и ген. Съби Събев. По традиция шатрата е разположена на ул. „Богориди” до един от символите на Бургас – Часовника. Всеки ден по време на кампанията, от 10:00 до 19:00 часа, в предизборния пункт гражданите могат да поставят своите въпроси към представителите на РБ и да споделят очакванията си от кандидатпрезидентската двойка. Ние се стремим да докоснем всеки един човек. Влязохме активно в кампанията и ще продължим да убеждаваме хората, че Трайчо Трайков има всички качества да бъде следващият президент на България. Целта ни е минимум балотаж. Борим се да получим по-добър резултат от този на парламентарните избори. Президентските и парламентарните избори са онези, които притеглят тежестите на партиите на национално ниво.  Затова е важна кондицията на партиите в Блока на национално ниво, а нашата задача е само да допълваме и подпомагаме националната политика, каза по време на откриването на предизборната шатра общинският председател на ДБГ –Бургас и член на Националното ръководство на партията Живко Табаков. Той сподели, че обиколките по населени места дават своя резултат, а подкрепата за автентичната дясна кандидатпрезидентска двойка е осезаема. На откриването на шатрата присъстваха още областният координатор на ДБГ-Бургас Стоян Грозев, Пламен Манасиев, член на Контролния съвет на партията, членове и симпатизанти. Част от младежката структура на „Движение България на гражданите” раздаваше флаери и вестници с предизборната платформа на Трайчо Трайков.

Председателят на транспортната комисия в парламента от РБ Настимир Ананиев ще даде пресконференция в Бургас

Утре, понеделник, народният представител от РБ, заместник-председател на „Движение България на гражданите” и председател на транспортната комисия в парламента Настимир Ананиев ще бъде на посещение в Бургас. Ананиев ще даде пресконференция за представителите на медиите по теми, свързани с работата му в парламентарната комисия по транспорт. Пресконференцията ще се проведе от 13:00 часа в офиса на ПП „Движение на гражданите” на ул. „Фердинандова” 2 Б. На нея ще присъстват Живко Табаков, общински председател на ДБГ, и Стоян Грозев, областен координатор на ДБГ. Депутатът от РБ ще отговори и на други актуални политически въпроси.

Последвайте ме в

Социалните мрежи!