Новини

Какво се случва покрай мен

Живко Табаков, ДБГ: Целим да разширим представителството си в Националния съвет на партията

Живко Табаков, ДБГ: Целим да разширим представителството си в Националния съвет на партията

Тази събота ни предстои Третият национален конгрес на партията и смятаме, че бургаската организация на ДБГ трябва да получи по-широко представителство в Националния съвет. Искрено се надявам на подкрепа от страна на колегите в страната. След три години работа като общински председател и след всички избори, които сме минали – ние надграждаме резултатите си.

Това заяви общинският председател на „Движение България на гражданите” в Бургас Живко Табаков. Днес той и шефът на Предизборния щаб на Реформаторския блок Найден Зеленогорски дадоха пресконференция пред бургаските медии по повод президентските избори и предстоящия конгрес на партията.

Найден Зеленогорски също даде висока оценка за работата в Бургас. Тук се справят добре и в този смисъл, намирам, че колегите от останалите области по достойнство ще оценят усилията им, каза съпредседателят на парламентарната група на РБ.

Общинският съветник от РБ (ДБГ) допълни още, че общинските структури са мобилизирани и готови да работят за цел балотаж на  президентските избори. В нашите редици ще има пренареждане, но със сигурност ще покажем високи резултати. Те ще бъдат поредният изпит за нас, както и възможност всеки да даде най-доброто от себе си, категоричен бе Табаков.

Той обяви, че в понеделник предстои избор на нов областен координатор за област Бургас, след като досегашният Валентин Люцканов бе назначен за главен секретар на Областна управа.

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!