Новини

Какво се случва покрай мен

Живко Табаков: Димитър Николов управлява цели 12 години, сега на поправителен ли се явява?

Живко Табаков: Димитър Николов управлява цели 12 години, сега на поправителен ли се явява?

Oт няколко седмици в Бургас текат социологически проучвания, които обаче не биват официално оповестени, защото ГЕРБ се страхува, каза Табаков

Димитър Николов и ГЕРБ управляваха Бургас 12 години, през които имаха предостатъчно време да променят живота на бургазлии – сега на поправителен ли се явяват? Хората им дадоха шанс между 1 и 2 мандат, както и между 2-3, сега искат да управляват още 4 години. Това каза кандидатът за кмет на Бургас от „Движение България на гражданите” Живко Табаков в ефира на „Дарик радио”.

„Имаха близо 3 милиарда, с тези пари в Бургас трябваше да има работеща икономика, добри доходи и уредена градска среда във всички комплекси и квартали. Представяте ли колко много са 16 години? За това време хората създават и отглеждат децата си”, подчерта Живко Табаков.

Табаков изрази увереност, че бургазлии ще го подкрепят на изборите след броени дни, след като вече е усетил и видял тяхното желание за промяна в управлението на града ни. Според него Бургас е разделен на две - на обвързаните с политическото статукво, които работят в администрацията на високи постове и си препредават важните за града ни структури. Другата част са хората, които искат промяна за града ни към по-добро. Табаков бе категоричен, че ако те излязат да гласуват, то Бургас на 28 октомври ще бъде различен.

„Ние имаме подкрепата на широк спектър от бургазлии. Младите хора виждат в мен човек с опит и нужните контакти, който може да върне живота в този град и да развие туризма. Хората на средна възраст виждат добрата ни програма и създаването на работни места. По-възрастните бургазлии вече не вярват на ГЕРБ и БСП, и искат да дадат път на младите и подготвени хора”, каза още кандидатът за кмет.

Той изрази съжаление, че в предизборната кампания за Бургас са липсвали дебатите. Табаков припомни, че Димитър Николов често заявявал през трибуната на Общински съвет, че иска срещи с политическите си опоненти, а добрите им предложения да бъдат надградени, но поведението му показва друго.

По думите му от няколко седмици в Бургас текат социологически проучвания, които обаче не биват официално оповестени, защото ГЕРБ се страхува.

„Всички социологически проучвания показват, че Димитър Николов ще събере под 50 % от гласовете на избирателите, което означава, че ще отиде на балотаж. Прави се опит да се наслои у хората усещането, че от тях не зависи нищо, но хората видимо искат нови лица и промяна”, заяви кандидатът за кмет на „Движение България на гражданите“.

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!