Новини

Какво се случва покрай мен

Живко Табаков: Гласувах за промяната в Бургас

Живко Табаков: Гласувах за промяната в Бургас

Точно в 10:00 часа лидерът на ДБГ и кандидат за кмет на Бургас Живко Табаков упражни правото си на глас. Табаков гласува в избирателна секция № 157 в СУ „Димчо Дебелянов” в бургаския комплекс „Славейков”.

„Дадох своя глас за промяната, изразяваща се в спирането на корупцията в обществените поръчки, в приоритетното развитие на комплексите, кварталите и малките населени места в община Бургас, в повечето ефективност, контрол и конкуренция в местното управление”, сподели пред медиите Живко Табаков, след като пусна бюлетините си.

Той допълни, че днешните избори са изключително важни, защото от техния резултат зависи управлението на града през следващите четири години.

„Работата на Общински съвет е да „кове” законите на местно ниво, а кметът е изпълнител на техните решения. Действията им в синхрон са определящи за развитието на Бургас. Надявам се повече мои съграждани да съзнават, че конструктивните решения минават през дебат и различни гледни точки и това да ги накара да отидат до урните днес, коментира още кандидатът за кмет на „Движение България на гражданите” Живко Табаков.

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!