Новини

Какво се случва покрай мен

Живко Табаков: Гласувах за съставянето на честно правителство

Живко Табаков: Гласувах за съставянето на честно правителство

Точно в 10:30 часа водачът на листата на Коалиция „Изправи се! Мутри вън!” за МИР 2-Бургас Живко Табаков упражни правото си на глас. Табаков гласува в избирателна секция № 157 в СУ „Димчо Дебелянов” в бургаския комплекс „Славейков”.

„Дадох своя глас за хората, които ще положат усилия да съставят честно правителство . Гласувах за стабилност, работа и подкрепа от страна на държавата към българските граждани. Гласувах да имах промяна на досегашния модел на управление”, сподели пред медиите Живко Табаков, след като пусна бюлетината си.

Той допълни, че днешните избори са изключително важни, защото от техния резултат зависи управлението на държавата през следващите четири години.

„Призовавам всички хора от Бургас и областта да отидат днес до урните и да упражнят правото си на глас. Плажът могат да го правят цяло лято, но не всеки ден е 11 юли. Ако искат на политическото статукво да бъде сложен край, сега е моментът да променят бъдещето на България в различна посока” , коментира още Живко Табаков.

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!