Новини

Какво се случва покрай мен

Живко Табаков: Гласувах за силна България в европейското семейство и НАТО

Живко Табаков: Гласувах за силна България в европейското семейство и НАТО

Точно в 09:30 часа лидерът на ДБГ в Бургас и общински съветник от РБ Живко Табаков упражни правото си на глас. Табаков гласува в избирателна секция № 157 в СУ "Димчо Дебелянов", придружен от баща си.

Гласувах за президента, който поставя националните интереси над своите лични. За фигурата, която ще засили и подчертае мястото ни в Европейския съюз и НАТО. Гласувах за прекършването на корупцията, за ефективната борба с монополите, за по-добра бизнес среда и здравеопазване. Дадох своя глас за бъдещето на България и младите хора, сподели пред медиите Живко Табаков, след като пусна бюлетината си.

Той допълни, че днешният избор за държавен глава е важен и трябва да спрат спекулациите около твърдението, че президентът има само представителни функции.  

Работата на държавния глава е да контролира качеството на законите и да налага вето, когато те не работят в интерес на всички хора. Надявам се повече мои съграждани да съзнават това и да отидат до урните днес, коментира още общинският председател на „Движение България на гражданите”.

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!