Новини

Какво се случва покрай мен

Живко Табаков: Искам случващото се на бургазлии, да отива и за хората от периферията

Живко Табаков: Искам случващото се на бургазлии, да отива и за хората от периферията

В бъдещия местен парламент трябва да има повече партии, а не мнозинство. В това е категоричен кандидатът за общински съветник от Реформаторския блок Живко Табаков.

Трябва да се търси диалог, да постъпват различни предложения и да отстъпва най-доброто, убеден е Табаков.

Кандидатът за общински съветник ясно подчерта, че през последните два мандата в Бургас се е направило много.

Като бургазлии трябва да сме горди, но през следващите четири години трябва да се обърне много по-голямо внимание на малките населени места, каза Табаков.

Той никога не е очаквал, че най-големият проблем във всяко от населените места, е достъпността до Бургас.

Имаме проблем с транспортната схема! На места или няма автобуси, или те минават, но през голям интервал от време. Недостатъчни са и детските площадки, достъпът до медицински услуги, подземната инфраструктура, допълни кандидатът за общински съветник от Реформаторския блок.

Табаков сподели още, че в големите квартали, където трайно са се установили много млади семейства, има и недобра среда по отношение на придвижване – тротоари и алеи.

Искам това, което се случва на бургазлии, да се случва и на хората от периферията. Призовавам всеки да даде своя вот и давайки го да вярва, че Бургас ще върви към по-добър живот, поясни Табаков.

Дали ще срещнем 100 % разбирателство е въпрос на бъдеще. Смятам обаче, че можем да убедим колегите в бъдещия парламент, че е нужно повече за периферията, уточни още кандидатът за съветник.

Табаков пожела успех на Реформаторския блок и обяви, че следващата му цел на изборите след четири години е, хората да вярват повече в политиците.

 

Източник: Gramofona.com

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!