Новини

Какво се случва покрай мен

Живко Табаков към студентите: Опитайте да запазите глада и жаждата за знания през целия си живот

Живко Табаков към студентите: Опитайте да запазите глада и жаждата за знания през целия си живот

По случай 8 декември общинският съветник от РБ Живко Табаков отправя своите пожелания към всички студенти.

"Скъпи студенти,

Днес е Вашият празник, празник на младата енергия, търсеща знания, мисъл и активна гражданска позиция. Вие сте призвани да будите обществото, да търсите изход и правилната посока. Отговорността за бъдещето на България е поверена изцяло във Вашите ръце.

Със знанията, които придобивате днес, утре Вие ще творите и създавате! Пътят Ви няма да бъде непременно лек – ще срещате много препятствия, но след всеки успех ще усещате, че сте способни да променяте светове. Най-вече Вашия свят и родината си.

Опитайте да запазите глада и жаждата за знания през целия си живот. Истински жив е само онзи, който не престава да търси. Бъдете търсачи на истината и справедливостта. Градете добро и рушете стереотипи!

И най-последно – не губете корените си, защото Вие сте мостът между минало и бъдеще. Българските традиции са оцелели през вековете, защото някой ги е пазил и предавал от уста на уста. Слушайте за своето минало, един ден Вие ще го разказвате!

Бъдете здрави и уверени в успехите си! Професионалният Ви път вече е започнал със сядането на студентските банки, а сега остава само да крачите смело. Напред!

Весел празник!"

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!