Новини

Какво се случва покрай мен

Живко Табаков към студентите: Участвайте активно в развитието на Бургас

Живко Табаков към студентите: Участвайте активно в развитието на Бургас

По случай 8 декември общинският съветник и общински председател на "Движение България на гражданите" Живко Табаков отправя своите пожелания към всички студенти.

"Скъпи студенти,

Днес е празникът, в който честваме знанието, светлината на младия ум, стремежът към прогрес и усъвършенстване. Вие, студенти, сте символ на новото и различното. Вие сте нашата надежда за по-добро утре. Утре, заредено с вяра, добро и смислени дела.

Знаещите и можещите хора винаги са били двигателната сила на човешката цивилизация, затова попивайте колкото се може повече знания през годините в университета. Често ще се чувствате неразбрани, недооценени, но такива някога са били и най-великите умове на нашето общество. Не губете кураж, а опитвайте отново! Вашите учители са Ваши приятели, а не врагове.

През живота си ще се сблъсквате с хиляди препятствия, но знайте, че най-силното оръжие във всички битки ще бъде знанието. Ползвайте го, за да градите и успявате!

Бъдете здрави и целеустремени! Уважавайте мъдростта на по-възрастните, помнете историята си и се гордейте с постигнатото от предците ни. Бъдете непримирими срещу безразличието, манипулацията и фалша. Изказвайте на глас позицията си и участвайте активно в развитието на родния си град. Бургас има нужда от реализирани млади хора!

Весел празник!"

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!