Новини

Какво се случва покрай мен

Живко Табаков, кандидат за общински съветник от Реформаторския блок: Моята кампания е да съм близо до хората (ВИДЕО)

Живко Табаков, кандидат за общински съветник от Реформаторския блок: Моята кампания е да съм близо до хората (ВИДЕО)

Общинският лидер на ДБГ ежедневно се среща със стотици съграждани

Близо до хората. Това е основният акцент в преференциалната кампания на кандидата за общински съветник от Реформаторския блок в Бургас Живко Табаков.

Общинският лидер на Движение България на гражданите, който заема трето място в листата на РБ, вкарва свежест в изборната надпревара и е сред най-активните кандидат-съветници в цялата Бургаска област.

Той ежедневно се среща със стотици свои съграждани, запознава се с проблемите им и поема ангажимент да работи за тяхното разрешаване. От днес Табаков ще посреща бургазлии и в шатрата на Реформаторския блок на бул.“Алеко Богориди“ – над Часовника.

Аз и колегите ми от РБ ще бъдем във всички населени места на територията на Община Бургас. Ще стигнем до максимален брой хора. Искаме да ги изслушаме, да се запознаем с проблемите им, за да може заедно да работим за по-доброто развитие на града, каза Живко Табаков.

Основната му цел е развитието на Бургас като туристически център, както и създаване на по-добри условия за работа и бизнес. 

Надявам се бургазлии да не се подават на никакви провокации и да гласуват, както им говори сърцето в изборния ден, допълни кандидатът за общински съветник от РБ.

Живко Табаков е под номер 3 в бюлетина 33!

https://www.youtube.com/watch?v=ectBRqjnO8M

Източник: http://flagman.bg/article/87694

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!