Новини

Какво се случва покрай мен

Живко Табаков: Мачът в Бургас не е решен. Промяната в държавата трябва да тръгне от нашия град

Живко Табаков: Мачът в Бургас не е решен. Промяната в държавата трябва да тръгне от нашия град

Ако трябваше да бъдат преизбрани всички стари лица, никога нямаше да се провеждат избори, категоричен бе Живко Табаков

Мачът в Бургас не е решен и на 27 октомври бургазлии трябва излязат да гласуват, защото съм уверен, че те ще изберат нас. Това каза кандидатът за кмет на „Движение България на гражданите” Живко Табаков по време на откриването на предизборната шатра на партията на централната улица „Богороди”.

„Ако трябваше да бъдат преизбрани всички стари лица, никога нямаше да се провеждат избори. Това е демокрация, а демокрацията трябва да променя модели на управление. Вярвам, че ако в този град има висока избирателна активност и всеки един кандидат за кмет и общински съветник насърчи бургазлии да гласуват, то Бургас на 27 октомври ще бъде различен. Нека никой не допуска, че изборите са решени”, допълни Табаков.

Той изрази увереност, че Димитър Николов ще отиде на балотаж, защото бургазлии вече са разбрали, че гласувайки за него, дават победата в ръцете на ГЕРБ.

„На 5 ноември Бургас ще има нов кмет. Ако искаме държавата ни да бъде променена, градът ни да бъде променен, младите хора да не си отиват, Бургас да не е известен като град на 500-те лева, трябва да бъде променено и управлението. Промяната започва точно през големите градове - Бургас, Варна, Пловдив и София. Уверен съм, че във всички тях ще има балотажи за кмет”, каза още Табаков.

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!