Новини

Какво се случва покрай мен

Живко Табаков на Великден: Христос Воскресе за всички нас, даде ни утеха и упование в доброто

Живко Табаков на Великден: Христос Воскресе за всички нас, даде ни утеха и упование в доброто

По случай един от най-светлите християнски празници Възкресение Христово общинският съветник и общински председател на ДБГ Живко Табаков отправя своите искрени пожелания към всички бургазлии.

"Скъпи бургазлии,

Да ни е честито Възкресението Христово! Нека този Велик ден ни донесе повече смирение и изпълни сърцата ни с чиста и свята любов!

Христос Воскресе за благото на всички нас. Възкръсна от света на мъртвите, за да ни покаже, че не трябва никога да губим упование в доброто, а светлина да озарява нашите мисли, водейки ни към смислени дела. Той ни даде утеха, че може да се освободим от властта на греха, че животът е преди всичко вяра, надежда, красота. 

В тези трудни времена, изправени пред редица предизвикателства, сме длъжни да продължим да бъдем силни и единни. Обединени да следваме мечтите си за един по-добър свят, за едно по-добро бъдеще - за нас и децата на България. 

Бъдете здрави, щастливи и благословени! Не забравяйте, че животът ни е даден, за да го изживеем достойно и с грижа за ближния – да подадем ръка един към друг, да си простим и спасим!

Христос Воскресе!"

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!