Новини

Какво се случва покрай мен

Живко Табаков, РБ: Целогодишният туризъм ще задържи младите хора в Бургас!

Живко Табаков, РБ: Целогодишният туризъм ще задържи младите хора в Бургас!

Всеки квартал трябва да бъде привлекателен за бургазлии, а не само центъра на града, смята кандидатът за общински съветник.

Развитието на целогодишен туризъм в Бургас ще задържи младите хора в града, каза кандидатът за общински съветник Живко Табаков, който е с номер три в листата на Реформаторския блок. Днес коалицията откри официално предизборната си кампания за вота на 25-ти октомври.

Всеки кандидат за ОбС трябва да си даде сметка за личната мотивация, с която участва в изборите. Моят акцент ще бъде върху туризма. Той трябва да бъде изведен като един от основните приоритети на Бургас, както по отношение на градската среда и инфраструктура, така и с всички видове туристически продукти. Имаме идеални условия както за създаване на целогодишен туристически продукт, така и за обучение на кадри, разполагаме с професионални гимназии и университет. Важно е взаимодействието в тази посока между oбщина, държава и бизнес. Трябва да задържим младите хора в Бургас, каза той.

Според него особено внимание трябва да бъде обърнато на отделните жилищни комплекси и квартали на Бургас, за да бъдат превърнати в привлекателни за живот и бизнес, а не само центъра на града.

Това е важно, за да се създадат работни места за хората. Искам чистосърдечно да благодаря на всички колеги в листата, те са доказани личности с качества, дали са много за програмата на коалицията. Бургазлии не трябва да се поддават на провокации и да гласуват разумно на 25-ти октомври, категоричен е Живко Табаков.

Източник: http://flagman.bg/article/87568

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!