Новини

Какво се случва покрай мен

Живко Табаков: С Коледа винаги идва и надеждата за един по-добър живот и по-спокоен свят

Живко Табаков: С Коледа винаги идва и надеждата за един по-добър живот и по-спокоен свят

Общинският съветник от РБ и областен лидер на „Движение България на гражданите" Живко Табаков поздравява всички бургазлии за коледните и новогодишни празници.

"Скъпи съграждани,

В навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово пожелавам на всички Ви здраве, топлота и обич. Коледа е време за най-близките на сърцето. Време, в което даряваме внимание, полагаме грижа и отправяме молитва към Бога за мир и благодат. С Коледа винаги идва и надеждата за един по-добър живот, за един по-спокоен свят. Нека го имаме и успеем да го съградим заедно.

В тези дни, когато Новата година чука на прага, обикновено всички си правим равносметка. Благодаря, че за мен 2016 г. беше добра, макар и изпълнена с много препятствия. Успехите бяха повече от пораженията, радостта беше повече от тъгата. Като председател на Комисията по туризъм в Общинския съвет положих много усилия и положителните резултати в сферата на туризма вярвам няма да закъснеят. Искам и знам, че 2017 г. ще бъде още по-добра.

Приемете моите сърдечни пожелания за щастие, късмет, благополучие и успехи във всяко Ваше начинание. Нека бъдем честни и искрени в намеренията си, смели в постъпките си и най-вече истински пред приятелите си и обществото. Сили и дела нека бъдат наши верни спътници през настъпващата 2017 година!

Светли празници!"

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!