Новини

Какво се случва покрай мен

Живко Табаков с открити приемни в редица населени места

Живко Табаков с открити приемни в редица населени места

Лидерът на ПП „Движение България на гражданите“ – Бургас Живко Табаков ще открие приемни и ще проведе срещи в 25 населени места на територията на община Бургас и областта. Срещите ще се състоят в периода от 20 до 31 октомври.

По време на обиколките общинският председател на ДБГ-Бургас и член на Националния съвет на партията ще запознае гражданите с предизборната платформа на кандидата за президент на РБ Трайчо Трайков. Гражданите ще имат възможност да задават въпроси на Живко Табаков и в качеството му на общински съветник.

Предстоящите президентски избори ще бъдат тест както за общинските ни структури в областта, така и за целия РБ. Съзнавам, че няма как кандидатпрезидентската ни двойка да обиколи всички населени места в страната, за да се срещне очи в очи с хората. Затова структурите и тези, които носим отговорност за състоянието им, трябва да положим максимални усилия, за да гарантираме успешен резултат, заяви Живко Табаков.

Табаков изрази надежда, че колегите от останалите партии в Реформаторския блок ще направят същото, защото тази кампания ще е по-трудна от всички досега. Той ги призова към активна работа.

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!