Новини

Какво се случва покрай мен

Живко Табаков влезе в Националното ръководство на ДБГ

Живко Табаков влезе в Националното ръководство на ДБГ

Утре в Бургас ще се проведе избор на нов областен координатор на ПП „Движение България на гражданите“

Общинският съветник от РБ Живко Табаков влезе в Националния съвет на „Движение България на гражданите“. Новото ръководство на партията беше избрано на проведеното вчера Национално събрание във Варна.

За 49-те места в Националния съвет бяха номинирани общо 130 души. Общинският председател и заместник областен координатор на ДБГ-Бургас Живко Табаков се класира на 7-мо място с 261 гласа.

Високата оценка на колегите от останалите области на страната е знак, че структурите ни в Бургас имат сериозен потенциал и той е забелязан. Резултатът от общите ни усилия беше очакван, но оттук насетне ни предстои много работа и оправдаване на гласуваното доверие, каза след избора му за член на Националното ръководство Живко Табаков.

Партията избра и нови 13 членове на Контролния съвет, където влезе Пламен Манасиев, организационен секретар на ДБГ-Бургас и член на общинското ръководство.

Меглена Кунева бе преизбрана единодушно за председател на „Движение България на гражданите” от Третото национално събрание на партията. Конгресът прие и промени в устава, с които се създава Младежко ДБГ. Форумът гласува с пълно единодушие политическа резолюция за приоритетите на ДБГ и РБ.

Припомняме, че утре в Бургас ще се проведе избор на нов областен координатор на ДБГ, който по право също ще се нареди сред членовете на новия Национален съвет.

Споделете в:

Последвайте ме в

Социалните мрежи!